Rólunk

A BODY NUTRITION Kft. egy 20 éve Magyarországon működő, sportruházati világmárkákat és minőségi kiegészítőket forgalmazó cég. Nálunk mindent megtalálnak a sport szerelmesei, ami egy jó edzéshez/nyújtáshoz/jógához stb. szükséges. Legyen szó akár évekig hibátlan állapotban használható fitnesz- és testépítő minőségi ruházatról, tartós ízületvédőkről, jógához és nyújtáshoz szükséges kiegészítőkről, vagy akár otthoni edzéshez használható kellékekről, webshopunkon mindent megtaláltok!

BETTER BODIES női fitnesz ruházatunk a magyarországi piac kiemelkedő minőségű termékei közé tartozik, melyek életstílusát könnyű magadévá tenni – és felvágni vele! Hiszen csak a legigényesebbeknek fontos a minőség, a stílus és az egyediség egyaránt! Egy ilyen szettben biztosan extra önbizalmat és motivációt nyersz bármilyen típusú edzéshez, hiszen a ruhák csúcsminőségű anyagból készültek, és alakformáló hatásúak, melyeket ha egyszer felvettél, nehezen fogsz tudni levenni magadról. Csodás színei pedig garantálják az edzéshez való jókedvet, szuperül mutatnak a fotókon és nem utolsó sorban, feltűnést sem nehéz kelteni velük! ;)

A GASP testépítő ruházat sem mindenkinek való – csak a konditerem és az extrém, intenzív edzés legnagyobb megszállottjainak! Ezek a ruhák nem ismernek megalkuvást! Első osztályú minőségüket bizonyítják az éveken keresztül használt, mégis ugyanolyan állapotban levő termékek. Minden darab a GASP életstílust testesíti meg: nagy figyelmet kapnak a részletek és az összeállítások, a hímzések és a tartós, stabil varratok. Ráadásul aki a GASP ruhamárkát viseli, azt minden edzőteremben tisztelet és elismerés övezi. A márka utcai ruházata pedig úgyszintén igényességet és laza eleganciát kölcsönöz viselőjének.

E két ruházati márka hátterében A Swedish Fitness Trading AB áll, egy több, mint húsz éves tapasztalattal és fantasztikus erőforrásokkal rendelkező cég, mely több országban is működik, önálló fejlesztéssel, dizájnnal, marketinggel, értékesítéssel és terjesztéssel.

BETTER BODIES, GASP és TIGUAR kiegészítőink ugyanezt a csúcsminőséget képviselik, széles választékban. Legyen szó bármiről: testépítés, fitnesz, otthoni edzés, aerobik, jóga, fitball edzés, nyújtás, rehabilitáció stb., itt mindenhez megtaláljátok a megfelelő eszközt. Hosszú élettartamuk garantált, így biztosan hosszú ideig társaitok lesznek egy egészséges, aktív életmód kialakításában, valamint megtartásában.

 

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Cégünk a win win szemléletet vallja, így nyitott a különféle együttműködésekre.

EGYÜTTMŰKÖDÉS VISZONTELADÓKKAL

Az elkövetkezendő időszakban szeretnénk még jobban kibővíteni viszonteladói hálózatunkat, akik számára külön felületet hoztunk létre webshopunkon. Ezen belül egyszerűen és zökkenőmentesen megrendelhetik a termékeket, melyeket mi készítünk elő, címkézünk fel és jutattunk el hozzájuk. Ezt az együttműködési formát azoknak ajánljuk, akik szeretnék bővíteni szolgáltatási palettájukat, bevételi forrásaikat és megvannak rá a lehetőségeik, hogy elérjék saját környezetükben a termékek iránt érdeklődő célközösséget.

Ezen partnereink számára kedvező árakat, díjmentes szállítást és ingyenes marketing, valamint reklám anyagokat is biztosítunk.

EGYÜTTMŰKÖDÉS SZEMÉLYI EDZŐKKEL

Azon személyi edzőket, akik az edzői bizonyítvány felmutatása mellett keresnek fel minket, különböző kedvezményekkel és rugalmas együttműködési lehetőségekkel várjuk.

EGYÜTTMŰKÖDÉS INFLUENCEREKKEL

Szeretünk olyanokkal is együttműködni, akik jelen vannak a social medián! Ha feltörekvő modell , influencer,  hűséges vásárló, rajongó, blogger vagy instás vagy, és úgy érzed, hogy termékeink magukkal ragadtak téged, akkor ne habozz felkeresni minket. Biztosan megtaláljuk a közös hangot!

VIP PARTNER PROGRAM

VIP Partnerprogramunk rugalmas tárgyalási feltételekkel működik, melyeket az ügyvezető személyesen intéz. Ha érzed magadban a potenciált, keress minket bátran!

EGYÉB KEDVEZMÉYNEK

Személyes vásárlás esetén üzletünkben különféle kedvezményekkel várjuk a

  • rendőröket
  • tűzoltókat
  • mentősöket
  • személyi edzőket
  • influencereket
  • valamint minden kis- és nagykereskedelmi vásárlót

 

Ha úgy érzed, bármelyik típusú együttműködés kapcsán megtalálnád velünk a közös hangot, írj nekünk egy rövid bemutatkozó e-mailt, adataiddal ellátva a bodynutrition7@gmail.hu e-mail címre és akár rögtön el is kezdhetjük a közös munkát!