Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

ÚJ Zsadányi Regina: Gerincmobilizáló jóga

Cikkszám: ZSR003
Zsadányi Regina: Gerincmobilizáló jóga
ÚJ Zsadányi Regina: Gerincmobilizáló jóga
Cikkszám: ZSR003
3 100 Ft
A jóga egy élhetőbb életet ígér. A rendszeres, napi gyakorlás -ha az rövid is- testi, lelki, mentális és spirituális szinten is előre fogja vinni az életedet. Ez a fajta mozgásforma nem véletlenül népszerű, hiszen segít a napi stressz levezetésében, átmozgat, kinyújt, relaxál. Mindemellett méregtelenít, elősegíti a jobb emésztést, javítja a légzést, a koncentrációt, a testtartást és fejleszti a hajlékonyságot. Stresszoldó hatása segít az olyan problémákon, mint a befeszült nyak, bemerevedett vállak, álmatlanság, feszültség, gyomor problémák, ingerlékenység, dekoncentráltság.

A felsoroltakból látszik, hogy elképesztően sokat tudsz tenni a testi és szellemi egészségedért azzal, hogy rendszeresen jógázol. Nem kell spirinek, vallásosnak, vagy megszállottnak lenni ahhoz, hogy ezeket a pozitív hatásokat megtapasztald. Egy dolgot kell tenned: legyőzni a lustaságot és rávenni magad minél többször a gyakorlásra, hiszen a jógai hatásai csak rendszeres gyakorlással érhetők el, valósíthatók meg.

Zsadányi Regina videója segíteni fog neked ebben, melyet akár reggelente otthon is nagyobb előkészületek nélkül lehet gyakorolni. Pusztán egy jógamatracra van szükség hozzá.

A jóga tálcán kínálja az egészséget, rajtad áll, hogy elfogadod-e vagy sem. Úgyhogy vesd le előítéleteidet, félelmeidet, szorongásaidat és bátran kezdj hozzá!
Elfogadom, hogy a gyakorlatokat saját felelőségre végzem-: